מצרכים:
קמח - 1 קג
מים 500 מל' (גר')
שמן זית 100 מל'
שמרים לחים 40 גר' או 16 גר' שמרים יבשים
מלח 30 גר'
סוכר 10 גר'
אופן הכנה:
שמים במיקסר את חומרי הבצק. את השמן והמלח להוסיף בסוף.
ללוש כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
תערובת עשבי תיבול:
זר עשבי תיבול טרי, בזיליקום, שמיר, פטרוזליה, תימין, רוזמרין וכו'.
5-6 שיני שום.
1 כפית מלח.
רבע כוס שמן זית
להתפיח את בצק הלחם התפחה ראשונה, לאחר שתפח- לשטח על משטח מקומח, לרדד לעובי 2 ס"מ ולמרוח את תערובת עשבי התיבול.
לגלגל את הבצק לגליל ולפתל אותו, להניח בתבנית עגולה.
למרוח בשמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 220 מעלות צלסיוס במשך כ- 30 דקות.
קמח - 1 קג
מים 500 מל' (גר')
שמן זית 100 מל'
שמרים לחים 40 גר' או 16 גר' שמרים יבשים
מלח 30 גר'
סוכר 10 גר'
אופן הכנה:
שמים במיקסר את חומרי הבצק. את השמן והמלח להוסיף בסוף.
ללוש כ- 10 דקות עד לקבלת בצק רך וגמיש.
תערובת עשבי תיבול:
זר עשבי תיבול טרי, בזיליקום, שמיר, פטרוזליה, תימין, רוזמרין וכו'.
5-6 שיני שום.
1 כפית מלח.
רבע כוס שמן זית
להתפיח את בצק הלחם התפחה ראשונה, לאחר שתפח- לשטח על משטח מקומח, לרדד לעובי 2 ס"מ ולמרוח את תערובת עשבי התיבול.
לגלגל את הבצק לגליל ולפתל אותו, להניח בתבנית עגולה.
למרוח בשמן זית ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 220 מעלות צלסיוס במשך כ- 30 דקות.